Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł! Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.

Rekomendacja Amicus Fundacja Wsparcia

logo_amicus

AMICUS Fundacja Wsparcia

Warszawa, 5.08.2011 r.

Sz. P. Wita Meczew-Bardecka
Fundacja Sukces — Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych

Szanowni Państwo,

pragnę podziękować za organizację doskonałego szkolenia dla pracowników odpowiedzialnych za marketing i budowanie relacji publicznych „E-PR. Skuteczny public relations w Internecie”, w którym brałam udział.

Zakres tematyczny szkolenia, dynamiczny sposób prowadzenia zajęć, profesjonalne podejście do problemu każdego z uczestników oraz, dodatkowe materiały przesłane po szkoleniu zasługują na najwyższą ocenę. Polecam szkolenie wszystkim, któiym zależy na podniesieniu swoich kwalifikacji, zdobyciu potrzebnych informacji do osiągania celów oraz doskonaleniu umiejętności w zakresie marketingu i public relations.

Anita Brodowska
Członek Zarządu