Rekomendacja Amicus Fundacja Wsparcia

Sz. P. Wita Meczew-Bardecka
Fundacja Sukces — Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych

Szanowni Państwo,

pragnę podziękować za organizację doskonałego szkolenia dla pracowników odpowiedzialnych za marketing i budowanie relacji publicznych „E-PR. Skuteczny public relations w Internecie”, w którym brałam udział.

Zakres tematyczny szkolenia, dynamiczny sposób prowadzenia zajęć, profesjonalne podejście do problemu każdego z uczestników oraz, dodatkowe materiały przesłane po szkoleniu zasługują na najwyższą ocenę. Polecam szkolenie wszystkim, któiym zależy na podniesieniu swoich kwalifikacji, zdobyciu potrzebnych informacji do osiągania celów oraz doskonaleniu umiejętności w zakresie marketingu i public relations.

Anita Brodowska
Członek Zarządu