Rekomendacje Biblioteka Publiczna w Dzielnicy Praga – Południe

Biblioteka Publiczna w Dzielnicy Praga — Południe m. st. Warszawy

Warszawa 27.02. 2012 r.

Referencje

Dyrekcja Biblioteki Publicznej im. Zygmunta Jana Rumla w Dzielnicy Praga Południe m. st. Warszawy uprzejmie informuje „że od 2011 roku współpracuje z Fundacją Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych w zakresie prowadzenia szkoleń oraz pozyskiwania zbiorów obcojęzycznych. Owocem współpracy jest akcja społeczna „Uwolnij Obcojęzyczną!” pod patronatem Burmistrza Dzielnicy Praga Południe Tomasza Kucharskiego , akcję wspiera Traffic Club oraz Centrum Promocji Kultury w Dzielnicy Praga Południe. Honorową patronką akcji została Elizabeth Duda.

Kampania zainicjowana przez Fundację Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych ma na celu poszerzenie zbiorów obcojęzycznych Biblioteki Publicznej im. Zygmunta Jana Rumla w Dzielnicy Praga — Południe m.st. Warszawy. Akcja „Uwolnij Obcojęzyczną” przyczynia się do promocji czytelnictwa obcojęzycznego , pozytywnie wpływa na wizerunek oraz prestiż Warszawy w. oczach obcokrajowców. Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Fundacji akcja cieszy się ogromnym powodzeniem.

Dyrektor Biblioteki Publicznej im. Zygmunta Jana Rumla

w dzielnicy Praga-Południe m. st. Warszawy