This page is hosted for free by cba.pl. Are you the owner of this page? You can remove this message and unlock many additional features by upgrading to PRO or VIP hosting for just 5.83 PLN!
Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.

Zbiórki społeczne

flower-257151_640

Większość zorganizowanych przez nas zbiórek nastawiona była na wsparcie przede wszystkim podmiotów instytucjonalnych takich jak domy samotnych matek lub biblioteki, ale wspieraliśmy również osoby indywidualne. Były to głównie zbiórki rzeczowe. Zorganizowaliśmy zbiórkę książek obcojęzycznych dla warszawskiej Biblioteki im. Zygmunta Rumla w Dzielnicy Praga Południe oraz liczne zbiórki kosmetyków, środków higieny i czystości, ubrań, soków, słodyczy dla domów samotnych matek.

Od 2013 roku stałym partnerem zbiórek rzeczowych jest Agencja Wydawniczo-Promocyjna I.D. Media i właścicielka agencji Ilona Adamska. Dzięki jej zaangażowaniu wsparcie otrzymały kobiety i maluchy z domu samotnej matki oraz podopieczni naszej fundacji.

Angażowaliśmy się w promocję zbiórki pieniężnej na rehabilitację 6-letniej Zary, przypadkowo postrzelonej w potyczce między afgańską policją a talibami. Organizatorem zbiórki była Amicus Fundacja Wsparcia. Próbowaliśmy nagłośnić temat poprzez media społecznościowe oraz na portalach dziennikarstwa obywatelskiego.

Aktualnie szukamy środków na szkolenia zawodowe dla naszej podopiecznej Katarzyny Szymańskiej. Więcej na temat zbiórki przeczytasz tu: Wspomóż rozwój zawodowy!