Wielkie Pieczenie Pizzy w Trattoria Siena

21 lutego o godzinie 18.00 odbędzie się w Warszawie wielkie pieczenie pizzy, której smak wzbogacą aromaty herbaty TEEKANNE. Akcja ma na celu wsparcie samotnych mam i ich pociech.

Patronem wydarzenia jest magazyn Imperium Kobiet, który do udziału w akcji zaprosił twarze znane z pierwszych stron gazet, portali internetowych i telewizji. Gwiazdy spotkają się z maluchami z Fundacji „Sukces”, zajmującej się między innymi wspieraniem mam samotne wychowujących dzieci.

Przez kilka godzin uczestnicy będą wspólnie przygotowywać pizzę według najlepszych włoskich przepisów. Niektórzy z gości zapowiedzieli, że przybędą wraz ze swoimi pociechami, co sprzyjać będzie rodzinnej, ciepłej atmosferze i zabawie.

Spotkanie odbędzie się w restauracji Trattoria Sienna na warszawskim Bemowie, specjalizującej się nie tylko w pizzy, ale również w innych potrawach rodem ze słonecznej Italii. Niezapomniane smaki i fantastyczna zabawa to tylko niektóre z atrakcji. Goście, którzy wezmą udział w spotkaniu, opuszczą restaurację w doskonałych nastrojach i z przygotowanymi przez organizatorów upominkami. Znajdą się wśród nich nowości z szerokiej gamy herbat TEEKANNE oraz kosmetyki marki FARMONA.

Akcji patronuje agencja PR I.D. Media Agencja Wydawniczo-Promocyjna, Imperium Kobiet, Newcolors.

Wielkie Pieczenie Pizzy z Gwiadami

Fundacji Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych składa serdeczne podziękowania za organizację niesamowitego eventu kulinarnego „Wielkie pieczenie pizzy z gwiazdami” dla agencji I.D.Media, magazynu Imperium Kobiet, restauracji TRATTORIA SIENA w Warszawie.

Wydarzenie miało miejsce 21 lutego w restauracji TRATTORIA SIENA na Bemowie. Organizatorzy spotkania zaprosili do udziału w evencie twarze znane z pierwszych stron gazet, portali internetowych i telewizji. Aktorki Laura Łącz, Karolina Nowakowska i Małgorzata Buczkowska spotkały się z maluchami z naszej fundacji, która wspiera mamy samotnie wychowujące dzieci prowadząc Internetową poradnię Mama Sama.

Przez kilka godzin aktorki wraz z dziećmi przygotowywały pizzę według najlepszych włoskich przepisów.
Przesympatyczna, rodzinna atmosfera w gronie wyjątkowych ludzi oraz doskonałe smaki wyśmienitych potraw sprawiły, że humory dopisywały dzieciom, mamom oraz wszystkim uczestnikom wydarzenia.

W czasie imprezy nie zabrakło miłych niespodzianek w postaci upominków ufundowanych przez sponsorów. Znalazły się wśród nich nowości z szerokiej gamy herbat TEEKANNE, kosmetyki marki FARMONA oraz słodkości marki Bon Bon Buddies Polska, dystrybutora marki The Jelly Bean Factory.
Jeszcze raz składamy serdeczne podziękowania organizatorom oraz gościom wydarzenia za cudowną atmosferę. Wydarzenie sprawiło wiele radości oraz było cudowną odskocznią od codziennych problemów, którym często muszą stawiać czoło mamy samodzielnie wychowujące dzieci.

Zdjęcia z eventu na naszym profilu na Facebooku oraz na profilu magazynu Imperium Kobiet.

Zdjęcia cz 1

Zdjęcia cz 2