Marta Gadzińska AKME Kancelaria Nieruchomości

Foto: Lidia Skuza

Marta Gadzińska

AKME Kancelaria Nieruchomości

Zanim powstała firma AKME Kancelaria Nieruchomości, pani Marta osiągała wiele sukcesów w działach PR i marketingu w renomowanych międzynarodowych korporacjach. Praca na etat przy ciągłych chorobach dziecka nie była najlepszym rozwiązaniem, a pani Marta bardzo chciała wciąż się rozwijać i pracować. Odizolowanie od życia zawodowego było dla niej trudnym doświadczeniem, a ambicja kazała iść dalej. Do stworzenia własnego biznesu zainspirowały ją codzienne obowiązki.

Mieliśmy mieszkanie na wynajem, mimowolnie stałam się więc rodzinnym ekspertem od nieruchomości. To zainicjowało pewien pomysł. Zapisałam się na podyplomowe studia z wyceny nieruchomości. Wymyśliłam, że jeśli zostanę rzeczoznawcą majątkowym, będę mogła spotykać się z klientami w dzień, a operaty przygotowywać w nocy, gdy moje dziecko już śpi. Dodatkowo poszłam na studia z pośrednictwa w obrocie nieruchomościami – mówi pani Marta.

Dzięki uporowi, pracowitości i dofinansowaniu z Unijnego Funduszu Społecznego powstała firma AKME Kancelaria Nieruchomości, specjalizująca się w sprzedaży i wynajmie nieruchomości.

Pani Marta jest członkiem Warszawskiego Stowarzyszenia Rzeczoznawców Majątkowych oraz Warszawskiego Stowarzyszenia Pośredników w Obrocie Nieruchomościami.

Bardzo dużo i ciężko pracuję, ale własna firma dała mi niezależność. Dziś moja agencja nieruchomości przynosi wysokie zyski , a ja nie muszę rezygnować z przedstawień szkolnych swojego dziecka!