Podziękowania dla Firmy Goniec

dla firmy
Goniec

Szanowni Państwo,

w imieniu całego zespołu oraz podopiecznych Fundacji Sukces pragnę podziękować za wsparcie udzielone naszej fundacji.

Działania Fundacji Sukces są skierowane na stały rozwój i podnoszenie kwalifikacji społeczności lokalnych ze szczególnym uwzględnieniem matek samotnie wychowujących dzieci. Prowadzimy Poradnię Internetową dla Samotnych Matek. Samotni rodzice są bardziej zagrożeni ubóstwem niż pełne rodziny, dlatego spora część naszych projektów jest nakierowana na wsparcie właśnie tej grupy społecznej. Chcemy by nasze działania pomogły odnaleźć wewnętrzną siłę, motywację i indywidualne możliwości jakimi każdy dysponuje, by móc osiągnąć własny sukces.

Pomoc, którą okazaliście sprawiła wiele radości mamom i dzieciom przebywającym w Ośrodku dla Ofiar Przemocy w Rodzinie „Dom”.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wspaniały gest wspierający działania Fundacji Sukces — Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych oraz życzymy wielu sukcesów zarówno zawodowych jak i osobistych.

Fundacji Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych
Wita Meczew-Bardecka

Podziękowania w czasie Gali Lwice Biznesu odebrała pani Sylwia Lehner Prezes Zarządu Firmy Goniec.