Podziękowania za dary dla Ośrodka dla Ofiar Przemocy w Rodzinie „Dom”

Fundacja Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych składa serdeczne podziękowania wszystkim Sponsorom i Darczyńcom, którzy podczas gali jubileuszowej Wydawnictwa I.D.MEDIA przekazali liczne prezenty dla DOMU SAMOTNEJ MATKI – Ośrodka dla Ofiar Przemocy w Rodzinie „Dom” przy ul. Walecznych 59 w Warszawie.

Wśród firm, które zaangażowały się w pomoc potrzebującym mamom i ich pociechom znajdują się:

TOŁPA, PRODUCENT BIELIZNY AXAMI, PRODUCENT RAJSTOP ADRIAN, PASIEKA PUCER, GONIEC, LIDIA BĄK – GALERIA BE-ART. EXCLUSIVE, GRUPA ZACHODNIA, OPEN SOUL, FIX & PRINT , PAWEŁ SZYBISZ, Fundacja White – Red (Magdalena Osińska i Tomasz Wiliński) oraz DYSTRYBUTOR SOKÓW TŁOCZONYCH – SOKI REGIONALNE.

Specjalne podziękowania kierujemy do Ilony Adamskiej autorki premierowej książki „Szczęście na wagę złota, czyli jak osiągnąć sukces”, która powstała w ramach akcji charytatywnej dla naszej fundacji. Połowa dochodu ze sprzedaży zostanie przekazana na realizację projektu warsztatów dla mam samodzielnie wychowujących dzieci, nad którym aktualnie pracujemy. Dziękujemy za dotychczasową współpracę, wielkie serce i pomysłowość, dzięki którym świat wokół nas staje się lepszym!

Sponsorami książki są:

ALICJA WOJCIECHOWSKA – ALLES

SEBASTIAN SUCHANOWSKI – SYNAPPSE

KAROLINA MUDLAFF I Jaroslav HEJLEK – WSM POLSKA

SYLWIA LEHNER – GONIEC

DOROTA DROZDOWSKA-SZYMBORSKA – FUNDACJA DRABINA ROZWOJU

DOROTA SZATKOWSKA – DODO4STORY

SOFITEL VICTORIA

Wszystkim serdecznie dziękujemy za nieocenioną pomoc i zaangażowanie. Życzymy dalszych sukcesów biznesowych i osobistych!

dom