Bezpłatne Warsztaty Techniki Zarządzania Czasem „Czas to życie”

Serdecznie zapraszamy na bezpłatne  otwarte warsztaty Techniki zarządzania czasem „Czas to życie”!

Dla wszystkich ludzi doba trwa 24 godziny. W tym czasie jednym udaje się osiągnąć więcej niż innym. Dlaczego tak się dzieje? W jaki sposób poprawić rezultat swojej pracy, ale i efektywność? Jak działać z przekonaniem, utrzymując równowagę i spokój umysłu, gdy zobowiązań nie ma końca?

Cel szkolenia: przekazanie wiedzy i umiejętności z zakresu technik zarządzania czasem. Zarządzanie czasem ma kluczowy wpływ na życie zawodowe i osobiste każdego człowieka. Jeżeli mamy problemy z organizacją czasu, częściej doświadczamy sytuacji stresowych, efektywność naszych działań maleje, a nasza aktywność nie przynosi nam pożądanej satysfakcji. Uczestnicy warsztatu dowiedzą się jak należy zarządzać czasem, aby uniknąć nieprzyjemnych sytuacji w pracy, zwiększyć swoją produktywność i samozadowolenie.

Grupa docelowa: osoby dorosłe (studenci, osoby pracujące i niepracujące, każdy, kto chce nabyć wiedzę i umiejętności dotyczące skutecznego zarządzania czasem). Warsztat „Czas to życie” przeznaczony jest dla wszystkich zainteresowanych tematyką zarządzania czasem.

Trener: Lech Ambrzykowski Project Manager, PMP, PRINCE2 z doświadczeniem w branży finansowej i IT oraz znajomością zarządzania procesami biznesowymi. Praktyk z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu projektów w bankowości, ubezpieczeniach i technologii w praktyczny sposób prezentuje najbardziej popularne podejścia, ich podstawowe założenia i narzędzia, a następnie proponuje zbudowanie indywidualnego systemu dla każdego z nas.

Dzięki warsztatowi:

• Dowiesz się, jak zarządzać czasem, aby uniknąć sytuacji stresowych w pracy
  • Poznasz techniki, które ułatwią Ci codzienne życie
  • Będziesz kontrolował swój czas
  • Zwiększysz swoją efektywność
  • Zwiększysz swoją satysfakcję
  • Zaczniesz świadomie kreować swoją przyszłość
Czas to życie - warsztaty z technik zarządzania czasem

Czas to życie – warsztaty z technik zarządzania czasem

Termin: 18.04.2015 (sobota), godz. 11.00 – 15.00

Miejsce: WARSZTAT WARSZAWSKI

00-552 Warszawa, Pl. Konstytucji 4

Sala znajduje się na parterze – nie ma numeracji

Rejestracja pod numerem tel.: 530 669 511 oraz e-mail: szkolenia.fundacjasukces@gmail.com

Prosimy o wypełnienie i odesłanie ankiety, osoby zgłaszające się telefonicznie zostaną poproszone o wypełnienie ankiety przed warsztatem. Formularz ankiety tu Pobierz.

Organizator: Fundacja Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych www.fundacjasukces.org