Podziękowania dla Firmy Fix&Print

Podziękowania
dla firmy Fix&Print

Szanowni Państwo,

w imieniu całego zespołu oraz podopiecznych Fundacji Sukces pragnę podziękować za wsparcie udzielone naszej fundacji.

Działania Fundacji Sukces są skierowane na stały rozwój i podnoszenie kwalifikacji społeczności lokalnych ze szczególnym uwzględnieniem matek samotnie wychowujących dzieci. Prowadzimy Poradnię Internetową dla Samotnych Matek. Samotni rodzice są bardziej zagrożeni ubóstwem niż pełne rodziny, dlatego spora część naszych projektów jest nakierowana na wsparcie właśnie tej grupy społecznej. Chcemy by nasze działania pomogły odnaleźć wewnętrzną siłę, motywację i indywidualne możliwości jakimi każdy dysponuje, by móc osiągnąć własny sukces.

Przekazana przez Państwo drukarka Konica Minolta 3300p usprawniła prace biurowe naszej fundacji.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wspaniały gest wspierający działania Fundacji Sukces — Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych oraz życzymy wielu sukcesów zarówno zawodowych jak i osobistych.

Fundacji Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych
Wita Meczew-Bardecka