Studio Rozwoju Opensoul podsumowanie

31 października 2015 roku Fundacja Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych zorganizowała w ramach Akademii Kobiet Aktywnych bezpłatne wykłady z zakresu psychologii. Spotkania były skierowane do  matek samotnie wychowujących dzieci, kobiet bezrobotnych oraz kobiet zamieszkałych w Warszawie w dzielnicy Praga-Południe.

Szkolenie przeprowadzili liderka zmian Katarzyna Paradowska oraz polsko – angielski mentor edukacyjny Krzysztof Maciejkiewicz.

open_soul_podziekowania

W programie były zajęcia mające na celu wydobycie poczucia własnej wartości, wzmocnienie mocnych stron osobowości i odnalezienie życiowej satysfakcji.

Spotkanie stało się mocną dawką inspiracji do działania. Prowadzący pomogli uczestniczkom zrozumieć ich obecną sytuację, spojrzeć na nią z nowej perspektywy i uwierzyć, że nigdy nie jest za późno na zmiany i świadome kreowanie własnej drogi życiowej.

Uczestniczki projektu wysoko oceniły warsztaty, podkreślając profesjonalizm i doświadczenie prowadzących.

Mamy nadzieję że warsztaty pomogły wzmocnić i rozwinąć pozytywne cechy charakteru, aby żyć bardziej świadomie i osiągać to, czego pragniesz!

Serdecznie dziękujemy prowadzącym ze Studio Rozwoju Opensoul za wspaniały gest wspierający działania Fundacji Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych oraz życzymy wielu sukcesów zarówno zawodowych jak i osobistych.