Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł! Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.

Studio Rozwoju Opensoul podsumowanie

31 października 2015 roku Fundacja Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych zorganizowała w ramach Akademii Kobiet Aktywnych bezpłatne wykłady z zakresu psychologii. Spotkania były skierowane do  matek samotnie wychowujących dzieci, kobiet bezrobotnych oraz kobiet zamieszkałych w Warszawie w dzielnicy Praga-Południe.

Szkolenie przeprowadzili liderka zmian Katarzyna Paradowska oraz polsko – angielski mentor edukacyjny Krzysztof Maciejkiewicz.

open_soul_podziekowania

W programie były zajęcia mające na celu wydobycie poczucia własnej wartości, wzmocnienie mocnych stron osobowości i odnalezienie życiowej satysfakcji.

Spotkanie stało się mocną dawką inspiracji do działania. Prowadzący pomogli uczestniczkom zrozumieć ich obecną sytuację, spojrzeć na nią z nowej perspektywy i uwierzyć, że nigdy nie jest za późno na zmiany i świadome kreowanie własnej drogi życiowej.

Uczestniczki projektu wysoko oceniły warsztaty, podkreślając profesjonalizm i doświadczenie prowadzących.

Mamy nadzieję że warsztaty pomogły wzmocnić i rozwinąć pozytywne cechy charakteru, aby żyć bardziej świadomie i osiągać to, czego pragniesz!

Serdecznie dziękujemy prowadzącym ze Studio Rozwoju Opensoul za wspaniały gest wspierający działania Fundacji Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych oraz życzymy wielu sukcesów zarówno zawodowych jak i osobistych.