This page is hosted for free by cba.pl. Are you the owner of this page? You can remove this message and unlock many additional features by upgrading to PRO or VIP hosting for just 5.83 PLN!
Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.

Studio Rozwoju Opensoul podsumowanie

31 października 2015 roku Fundacja Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych zorganizowała w ramach Akademii Kobiet Aktywnych bezpłatne wykłady z zakresu psychologii. Spotkania były skierowane do  matek samotnie wychowujących dzieci, kobiet bezrobotnych oraz kobiet zamieszkałych w Warszawie w dzielnicy Praga-Południe.

Szkolenie przeprowadzili liderka zmian Katarzyna Paradowska oraz polsko – angielski mentor edukacyjny Krzysztof Maciejkiewicz.

open_soul_podziekowania

W programie były zajęcia mające na celu wydobycie poczucia własnej wartości, wzmocnienie mocnych stron osobowości i odnalezienie życiowej satysfakcji.

Spotkanie stało się mocną dawką inspiracji do działania. Prowadzący pomogli uczestniczkom zrozumieć ich obecną sytuację, spojrzeć na nią z nowej perspektywy i uwierzyć, że nigdy nie jest za późno na zmiany i świadome kreowanie własnej drogi życiowej.

Uczestniczki projektu wysoko oceniły warsztaty, podkreślając profesjonalizm i doświadczenie prowadzących.

Mamy nadzieję że warsztaty pomogły wzmocnić i rozwinąć pozytywne cechy charakteru, aby żyć bardziej świadomie i osiągać to, czego pragniesz!

Serdecznie dziękujemy prowadzącym ze Studio Rozwoju Opensoul za wspaniały gest wspierający działania Fundacji Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych oraz życzymy wielu sukcesów zarówno zawodowych jak i osobistych.