Akcja społeczna: Wspomóż rozwój zawodowy!

Szanowni Państwo!

Akcja odbywa się pod patronatem magazynów Law Business Quality, Imperium Kobiet oraz ID Media, Partner akcji portal planetakobiet.com.pl, organizator akcji Fundacja Sukces przy wsparciu Gaba Dance Studio.

Cel akcji: pozyskanie środków na szkolenia zawodowe dla naszej podopiecznej Katarzyny Szymańskiej.

Jesteśmy fundacją zajmującą się promocją kształcenia ustawicznego i wspieraniem działalności na rzecz rozwoju społeczności lokalnej. Prowadzimy Internetową Poradnię Mama Sama, w ramach której udzielamy pomocy prawnej i psychologicznej samotnym matkom. Od 2011 roku regularnie organizujemy pozostające w zgodzie z naszą misją akcje społeczne i szkolenia. Opis zrealizowanych przez Fundacje Sukces wybranych projektów znajdziecie Państwo w prezentacji na naszej stronie http://www.fundacjasukces.org/nasze-projekty

W związku z charakterem naszej działalności zwracamy się do Państwa z prośbą o sponsoring w zakresie realizacji szkoleń przez jedną z naszych podopiecznych.

Pani Katarzyna Szymańska jest 27-letnią mamą samotnie wychowującą prawie czteroletnią córeczkę Zuzię. W jej życiu wydarzyło się wiele nie zawsze dobrych rzeczy, jednak z uporem rozwija się i walczy dalej, ponieważ pragnie by życie jej córki było pełne miłości, szacunku i bezpieczeństwa.

Pani Katarzyna jest kreatywną, artystyczną duszą. Pasję tworzenia realizuje w zawodzie kosmetyczki, stylistki paznokci i wizażystki. Uprawnienia w tym zakresie uzyskała w Studium Zdrowia i Urody. Już w czasie nauki zdobywała praktyczne doświadczenie w branży – po zrealizowaniu półrocznego stażu pracowała w renomowanych salonach kosmetycznych, wykonując zabiegi pielęgnacyjne ciała i twarzy oraz stylizację dłoni i stóp. Obecnie odbywa kolejny staż zawodowy – kierunek kosmetyczka/stylizacje dłoni i stóp w jednym z salonów kosmetycznych w Warszawie. Posiada duże doświadczenie w teorii i praktyce kosmetologii oraz w profesjonalnej obsłudze klienta.

Nasza podopieczna chce dalej rozwijać się zawodowo, dlatego poszukuje różnego rodzaju szkoleń podnoszących jej kwalifikacje. Lubi wymieniać się doświadczeniami i bardzo chętnie dzieli się wiedzą. Cechuje się wysoką motywacją i zaangażowaniem, a optymizm i entuzjazm nieustannie dodają jej chęci do działania.

W przyszłości chciałaby otworzyć własny gabinet kosmetyczny. Obecnie planuje odbyć szkolenia w kierunku kosmetologii, a następnie stopniowo stawiać kroki ku otwarciu własnej działalności. Realizacja marzeń wymaga nakładu finansowego, a nasza podopieczna jako samotna matka nie dysponuje odpowiednio wysokim kapitałem, dlatego jako organizacja wspierająca aktywizację zawodową samotnych matek zwracamy się do Państwa z prośbą o sfinansowanie wybranego szkolenia z zakresu stylizacji dłoni i stóp. Koszt szkolenia Basic Oval & Almond & Square wynosi 2200 złotych brutto, a szkolenia Nail Art 900 złotych brutto. Wymienione szkolenia interesują panią Katarzynę ze względu na podniesienie jej atrakcyjności na rynku pracy i usług.

Ze swojej strony oferujemy promocję Państwa działalności na naszych profilach w mediach społecznościowych oraz publikację podziękowań na portalu www.ngo.pl oraz na stronach internetowych:

www.mamasama.most.org.pl

www.fundacjasukces.org

oraz u naszego partnera http://www.planetakobiet.com.pl/

Dodatkowo portal http://www.planetakobiet.com.pl/ opublikuję baner reklamowy Państwa firmy na 3 miesiące.

Jak mogą Państwo pomóc?

Prosimy o kontakt z koordynatorem projektu panią Gabrielą Sięką Tel: 535-251-606 E-mail: szkolenia.sukces@gmail.com

Zorganizujemy spotkanie z naszą podopieczną Katarzyną Szymańską, aby mogli Państwo poznać ją osobiście. Po uzgodnieniu rodzaju szkolenia i terminu mogą Państwo opłacić szkolenie bezpośrednio w firmie szkoleniowej lub przekazać jako darowiznę dla Fundacji Sukces ze wskazaniem „Darowizna na szkolenia zawodowe dla Katarzyny Szymańskiej”.

Jeśli jesteście firmą szkoleniową realizującą szkolenia, którymi jest zainteresowana pani Katarzyna, wystarczy że szkolenia będą darowizną na rzecz naszej podopiecznej.

Gorąco zachęcamy do wsparcia akcji! Będziemy niezmiernie wdzięczni za okazaną pomoc.

plakat_kasia