Rekomendacje I. D. Media

Agencja Wydawniczo-Promocyjna Ilona Adamska

ul. Janiszowska 10a/6

www.idmedia.pl

Z niekłamaną radością rekomenduję współpracę z Fundacją Sukces. Nasza współpraca rozpoczęła się w 2013 roku. W ramach życzliwej relacji udało nam się wspólnie zorganizować wiele wydarzeń, które odniosły sukces i przyniosły satysfakcję obu stronom. Nasza współpraca obejmuje m.in. wspieranie inicjatyw organizowanych przez fundację, obejmowanie patronatów medialnych oraz organizację projektów z których flagowym jest „Aktywna mama”. Pani Wita Meczew-Bardecka, reprezentująca Fundację Sukces podczas każdego wspólnego projektu przejawia życzliwość i otwartą postawę, dokładając wszelkich starań, aby jakość wzajemnych relacji pozostawała na wysokim poziomie. Cieszymy się, że wspólnie możemy wspierać samotne mamy, a projekty wydawnicze (album kulinarny Szczypta Luksusu oraz książka „Szczęście na wagę złota”) przekuć na wspólny sukces.

Gorąco polecam Fundację Sukces, jako zaufanego partnera w biznesie. Pani  Wita Meczew-Bardecka to nie tylko człowiek wysokiej kultury osobistej, ale także partner, którego cechuje pełen profesjonalizm w działaniu. Chętnie eksponujemy logo Fundacji Sukces, mając świadomość, że współpracujemy z fundacją o wartościowej misji.

Ilona Adamska właścicielka

Agencji Wydawniczo-Promocyjnej I.D. Media