Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł! Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.

Rekomendacje I. D. Media

logo_idmedia_male

I.D. Media

Agencja Wydawniczo-Promocyjna Ilona Adamska

ul. Janiszowska 10a/6

www.idmedia.pl

Z niekłamaną radością rekomenduję współpracę z Fundacją Sukces. Nasza współpraca rozpoczęła się w 2013 roku. W ramach życzliwej relacji udało nam się wspólnie zorganizować wiele wydarzeń, które odniosły sukces i przyniosły satysfakcję obu stronom. Nasza współpraca obejmuje m.in. wspieranie inicjatyw organizowanych przez fundację, obejmowanie patronatów medialnych oraz organizację projektów z których flagowym jest „Aktywna mama”. Pani Wita Meczew-Bardecka, reprezentująca Fundację Sukces podczas każdego wspólnego projektu przejawia życzliwość i otwartą postawę, dokładając wszelkich starań, aby jakość wzajemnych relacji pozostawała na wysokim poziomie. Cieszymy się, że wspólnie możemy wspierać samotne mamy, a projekty wydawnicze (album kulinarny Szczypta Luksusu oraz książka „Szczęście na wagę złota”) przekuć na wspólny sukces.

Gorąco polecam Fundację Sukces, jako zaufanego partnera w biznesie. Pani  Wita Meczew-Bardecka to nie tylko człowiek wysokiej kultury osobistej, ale także partner, którego cechuje pełen profesjonalizm w działaniu. Chętnie eksponujemy logo Fundacji Sukces, mając świadomość, że współpracujemy z fundacją o wartościowej misji.

Ilona Adamska właścicielka

Agencji Wydawniczo-Promocyjnej I.D. Media