Rekomendacja Anny Szubert – Wolontariuszki w latach 2011-2012

1pexels-photo

Polecam Fundację Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych jako odpowiednie miejsce dla osób pragnących podjąć aktywność w obszarze trzeciego sektora. Jako jedna z wolontariuszek miałam przyjemność uczestniczenia w organizowanych przez Fundację przedsięwzięciach, co dało mi  wiele okazji do zdobycia cennego doświadczenia. Wysokie standardy organizacyjne, jakie stworzyła Pani Prezes Fundacji Wita Meczew – Bardecka umożliwiają wolontariuszom zapoznanie się ze specyfiką pracy w organizacji pozarządowej i zdobycie ważnych umiejętności praktycznych. Dodatkowo przyjazna atmosfera pracy i możliwość poznawania ludzi pragnących dzielić się swoją pasją pracy społecznej powodują, że wolontariat dla Fundacji staje się bardzo wartościowym doświadczeniem.

Anna Szubert