This page is hosted for free by cba.pl. Are you the owner of this page? You can remove this message and unlock many additional features by upgrading to PRO or VIP hosting for just 5.83 PLN!
Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.

Rekomendacja Anny Szubert – Wolontariuszki w latach 2011-2012

1pexels-photo

Polecam Fundację Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych jako odpowiednie miejsce dla osób pragnących podjąć aktywność w obszarze trzeciego sektora. Jako jedna z wolontariuszek miałam przyjemność uczestniczenia w organizowanych przez Fundację przedsięwzięciach, co dało mi  wiele okazji do zdobycia cennego doświadczenia. Wysokie standardy organizacyjne, jakie stworzyła Pani Prezes Fundacji Wita Meczew – Bardecka umożliwiają wolontariuszom zapoznanie się ze specyfiką pracy w organizacji pozarządowej i zdobycie ważnych umiejętności praktycznych. Dodatkowo przyjazna atmosfera pracy i możliwość poznawania ludzi pragnących dzielić się swoją pasją pracy społecznej powodują, że wolontariat dla Fundacji staje się bardzo wartościowym doświadczeniem.

Anna Szubert