Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł! Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.

Rekomendacja Anny Szubert – Wolontariuszki w latach 2011-2012

1pexels-photo

Polecam Fundację Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych jako odpowiednie miejsce dla osób pragnących podjąć aktywność w obszarze trzeciego sektora. Jako jedna z wolontariuszek miałam przyjemność uczestniczenia w organizowanych przez Fundację przedsięwzięciach, co dało mi  wiele okazji do zdobycia cennego doświadczenia. Wysokie standardy organizacyjne, jakie stworzyła Pani Prezes Fundacji Wita Meczew – Bardecka umożliwiają wolontariuszom zapoznanie się ze specyfiką pracy w organizacji pozarządowej i zdobycie ważnych umiejętności praktycznych. Dodatkowo przyjazna atmosfera pracy i możliwość poznawania ludzi pragnących dzielić się swoją pasją pracy społecznej powodują, że wolontariat dla Fundacji staje się bardzo wartościowym doświadczeniem.

Anna Szubert