11 sierpnia 2016

pizza_z_gwiazdami

Fundacji Sukces – Centrum Rozwoju Kompetencji Społecznych składa serdeczne podziękowania za organizację niesamowitego eventu kulinarnego „Wielkie pieczenie pizzy z gwiazdami” dla agencji I.D.Media, magazynu Imperium Kobiet, restauracji TRATTORIA SIENA w Warszawie.

Wydarzenie miało miejsce 21 lutego w restauracji TRATTORIA SIENA na Bemowie. Organizatorzy spotkania zaprosili do udziału w evencie twarze znane z pierwszych stron gazet, portali internetowych i telewizji. Aktorki Laura Łącz, Karolina Nowakowska i Małgorzata Buczkowska spotkały się z maluchami z naszej fundacji, która wspiera mamy samotnie wychowujące dzieci prowadząc Internetową poradnię Mama Sama.

Przez kilka godzin aktorki wraz z dziećmi przygotowywały pizzę według najlepszych włoskich przepisów.
Przesympatyczna, rodzinna atmosfera w gronie wyjątkowych ludzi oraz doskonałe smaki wyśmienitych potraw sprawiły, że humory dopisywały dzieciom, mamom oraz wszystkim uczestnikom wydarzenia.

W czasie imprezy nie zabrakło miłych niespodzianek w postaci upominków ufundowanych przez sponsorów. Znalazły się wśród nich nowości z szerokiej gamy herbat TEEKANNE, kosmetyki marki FARMONA oraz słodkości marki Bon Bon Buddies Polska, dystrybutora marki The Jelly Bean Factory.
Jeszcze raz składamy serdeczne podziękowania organizatorom oraz gościom wydarzenia za cudowną atmosferę. Wydarzenie sprawiło wiele radości oraz było cudowną odskocznią od codziennych problemów, którym często muszą stawiać czoło mamy samodzielnie wychowujące dzieci.

Zdjęcia z eventu na naszym profilu na Facebooku oraz na profilu magazynu Imperium Kobiet.